top of page
Karlstejn borgen.jpg
IMG_20220411_150818red.jpg

Pragtfuld Prag

2-7 maj 2024

Torsdag. d. 2. maj.

kl. 6.00 afgang fra Bymidten 18b. 4050 Skibby. Herfra kører vi mod Gedser hvor vi skal med færgen kl. 9.00 til Rostock her venter der os en morgenbuffet ombord her er masse af tid da vi sejler ca. 1.45 min. Herfra går turen videre mod Hotel Duo, teplická som ligger i Prag. Med nogen pauser på vejen så man kan købe lidt frokost, vi forventer ankomst til hotellet ca. kl. 18.30. efter tjek ind vil der være aftensmad kl. 19.00 på hotellet.


Fredag d. 3. maj.

kl. 6.00 – 9.15 morgenmad, kl. 9.30 er det tid til dagens oplevelser som er en byrundtur
med dansktalende guide. her vil man blive klædt på til man kan udforske byen på egen hånd, så man vil kunne finde både kendte og ´´skjulte´´ steder at besøge. De væsentligste seværdigheder som i især er Den Gamle By vil selvfølgelig indgå og blive forklaret. Den guidede tur vare ca. 3½ time, herfra har man resten af dagen/aften på egen hånd.


Lørdag d. 4. maj.

Kl. 6.00 – 10.00 morgenmad. Dagen på egen hånd.


Søndag d. 5. maj.

Kl. 6.00 – 8.45. morgenmad. Kl. 9.00 er det tid til dagens oplevelser som er en bustur hvor
vi kører til et af Tjekkiets bedst kendte glasværker, Rückl. Her vil den dansktalende guide vise, hvordan det traditionelle, gamle håndværk stadig udføres af dygtige fagfolk. Vi vil se glasset blive pustet, og senere ser vi glassliberne slibe traditionelle mønstre i smukt Böhmisk krystal efter fine håndværkstraditioner. Rückls produkter hører til blandt de bedste i Tjekkiet, og der er mulighed for at besøge butikkerne på stedet, men der er hverken købepres eller tvang. Er du interesseret i tjekkisk krystal, så kig i butikkerne i Prag, men vent med at købe, til du har set, om kvaliteten og priser falder bedre i din smag direkte på glasværket. Herefter går turen videre til middelalderborgen Karlštejn i landsbyen af samme navn. Borgen troner smukt på toppen med udsigt over byen, og du kan vælge at betale et mindre beløb for at blive kørt derop i
hestevogn. Byen har masser af restauranter og butikker, og det er en del billigere at handle
her sammenlignet med Prag. (Her vil der være tid til frokost.) Karlštejn borgen fra 1348 er en af Tjekkiets bedst kendte seværdigheder og helt bestemt et besøg værd! vi forventer at være tilbage på hotellet ca. kl. 16.30. resten af dagen/aften på egen hånd.

Mandag d. 6. maj.

Kl. 6.00 – 10.00 morgenmad. Dagen på egen hånd frem til kl. 17.00 hvor vi skal på en
sejltur på Moldau floden. Der er altid noget helt særligt ved vand, og er man i Prag, bør man selvfølgelig tage en sejltur på Moldau floden (Vltava på tjekkisk), som snor sig smukt gennem byen. Den dansktalende guide vil sørge for, at alle føler sig godt tilpas ombord, hvor en buffet er inkluderet. På vejen ud, hvor vi bl.a. sejler under Karlsbroen, forbi slottet og gennem en sluse, vil der være god tid til at spise. På vejen tilbage kan de, der gerne vil høre nærmere om seværdighederne, slutte sig til guiden, som vil fortælle og svare på spørgsmål. Der er gode muligheder for at opholde sig både ude og inde, mens man beundrer Prags seværdigheder fra vand siden.

 

Tirsdag. d. 7. maj.

Kl. 6.00 – 8.00 morgenmad¨ Efter tjek ud er der afgang kl. 9.00 fra hotellet hvor vi skal
med færgen fra Rostock ca. 17.00 vi forventer ankomst til Skibby ca. kl. 22.30.


Pris pr. person. 6240,-

 

inkl. i prisen.
Transport.
1. morgenmad på færgen.
Hotel Duo. Inkl. 5 x morgenmad / 1 aftensmad.
Sejltur på floden Moldau med aftensmad og guide.
Byrundtur med guide.
Guide bustur til glasværk/entré og Karlstejn.


Ekstra tilkøb til turen:
Enkeltværelser for alle dage 1650 kr.


Ring og book din plads, send en mail eller benyt dig af knappen herunder, vær opmærksom på at du her vil bliver opkrævet det fulde beløb.
Ved tilmelding betales et depositum på 1000 kr.
Restbeløbet betales senest d. 27. marts 2024, ved tilmelding via telefon/mail.


Ret til ændringer forbeholdes.

bottom of page