top of page

Solskinsøen Bornholm

3-7/10 2023

Tirsdag d. 3. okt. Kl. 9.00 er der afgang fra Bymidten 18b, 4050 Skibby. Herfra kører vi til Ystad hvor vi skal med færgen Kl. 12.30. på færgen venter der os 2 stk. smørrebrød.

 Vi forventer ankomst ca. kl. 15.00 til Hotel Abildgaard i Sandkås. Herfra har man eftermiddagen til egen disposition. Kl. 18.30 venter der os en dejlig aftenbuffet med drikkevarer.

Onsdag d. 4. okt. Efter morgenmaden er der rundtur kl. 9.00 på Nordbornholm med guide, Her skal vi blandt andet se og høre om Østerlars rundkirke m.m. I Gudhjem venter der os en dejlig fiskebuffet på Gudhjem Røgeri. Her vil der også blive lidt tid på egen hånd hvor man kan nyde byens smukke huse som giver en helt speciel stemning. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet, kl. 18.30 venter der os en dejlig aftenbuffet med drikkevarer.

Torsdag d. 5. okt. Efter morgenmaden er der rundtur kl. 9.00 på Sydbornholm. Her skal vi blandt andet rundt om Aarsdale, Snogebæk og besøg på Høstet med smagsprøver og rundvisning. Frokost får vi Svaneke bryghus – 2 stk. smørrebrød. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet. Kl. 18.30 venter der os en dejlig aftenbuffet med drikkevarer.

Fredag d. 6. okt. Efter morgenmaden er der tid til kl. 11.00 hvor vi kører lidt rund på øen ind vi kl. 13.00 skal til Fru. Petersens Café hvor vi skal have det store kagebord m.m. til. Efter dagens oplevelser kører vi retur til hotellet. Kl. 18.30 venter der os en dejlig aftenbuffet med drikkevarer.

Lørdag d. 7. okt. Efter morgenmaden, tjekker vi ud fra hotellet ca. kl. 10.00 herfra kører vi lidt rundt samt vi skal til Halse røgeri hvor man kan købe fisk med hjem da de vakuumpakker. Vi finder et sted hvor vi kan spise vores madpakke som vi har med fra hotellet. Kl. 14.30 skal vi med færgen og forlader Solskinsøen.

 Vi forventer ankomst i Skibby ca. kl. 18.30

Pris pr. person 5186,- kr. inkl. Prisen:
Transport.
Hotel Abildgaard med ½ pension,
Stort skiftende aftenbuffet med øl, vand og vin inkluderet mellem kl. 18-21. 
Softdrinks hele dagen (kaffe, te og saft i løbet af dagen)
Onsdag frokost på Gudhjem Røgeri. 
Torsdag frokost på Svaneke Bryghus.
Fredag Kagebord på Fru Petersens café.
Oplevelser alle dage.

Tillæg for entré hvis man vil ind og se.
BornholmerTårnet 80 kr. - 
Tillæg for enkeltværelse 4 nætter 1340,-

Nogle drikkevarer er for egen regning.


Book din tur på 22 700 409 eller send en mail til fjordrejser@gmail.com

 

Prisen er baseret på 35 deltagere.
Ret til ændringer forbeholdes. HUSK PAS

Landskabsbillede. I forgrunden ses buske med blomster. I midten en snoet vej. Bagerst ses hav.
bottom of page